De Pasti, Nufar si Triumf ma ajuta la curatenie

Share the joy

     Anul trecut am renovat apartamentul. Am cumparat un nou aragaz, o altă maşina de spălat şi un aspirator mai performant. Cu toate astea degeţelele pline de nutela sau firmiturile de biscuiţi  au început să pună stapânire peste tot. Iar praful (care nu imi explic de unde vine) se tot adună pe la colţuri. Acum când se apropie săbătorile de Paşti şi datina spune că trebuie sa” curăţim ” casa, eu am chemat ajutoarele de la Farmec şi am pornit la bătălie.
      În primă fază am elaborat un plan de luptă. Am luat o foaie şi am trasat sarcini pentru fiecare zi. Apoi am lipit ”planul” de curăţenie  pe uşa frigiderului. Fiecare luptă căştigată  este semnalizată cu un smile mare . Pentru eficienţa maximă eu fac curat pe camere.  Spăl perdeaua şi fereastra, aspir bine fiecare colţ si pe sub mobile, duc covorul la curăţătorie si dau cu ceară parchetul. Nu uit desigur nici de  mobilă sau uşa. Pentru acestea folosesc serveţelele speciale Nufăr, practice, comode … imbatabile. Curată lemnul în profunzime fară să lase urme. Iar pentru lustre , care atrag praful şi vaporii din aer folosesc solutia pentu geamuri.

     Bine acum trebuie să mă confesez… Chiar dacă imi place să păstrez cutia cea frumoasă de la nu ştiu ce cremă sau ambalajul lucios de la un parfum la momentul curăţeniei generale , toate pleacă la coş. Însă pentru desenele fiului meu, sau pentru alte nazbâtii pe care le face special ca să mi le ofere cadou, am o cutie specială unde le pun la păstrat. Sigur… cândva îmi vor aduce un zâmbet …
     Întotdeauna las baia şi bucătăria la urmă, pentru că sunt zonele care cer o atenţie sporită. Ca să nu pierd timp şi energie folosesc produse de calitate care îmi uşurează munca. La aragaz folosesc Triumf. Pentru suprafaţa emailata  imi place cel clasic , pe care îl ştiu de copilă. În concentaţie maximă , îl întind cu pensonul din dotare si astept să ”omoare” grasimea cea rea. Ba îl folosesc si la oale sau vase jenna. Cuptorul îl pulverizez cu Triumf cuptoare, închid uşa şi ma duc să spăl baia în timp ce Gama Triumf lucrează pentru mine. Toate produsele sunt  atât de eficiente încăt trebuie doar să şterg cu o cârpă umedă murdăria dizolvată, fără să mai frec deloc , nici o suprafaţă. Totul rămâne perfect curat.
     În baie tot un aliat de nădejdie am. Gama Nufăr lasă baia strălucitoare.  Pentru depunerile de calcar Nufăr Detartant Clasic este cel mai eficient, îl întind cu un burete ,las puţin să acţioneze, apoi clătesc si totul sclipeşte ca nou. Funcţionează chiar si pe faianţă, acolo unde curge apa de la duş, căci stropii care se usucă lasă în urma lor pete mici de calcar . Dezinfectantul pentru baie nu îmi lipseste niciodată din casă mai ales că cel mic pune mâinile peste tot, sunt sigură că omoară toţi microbii şi îl folosesc cu încredere. Cabina de la duş şi ferestrele rămân perfect transparente cu doar o pulverizare  de Nufăr Verde pentru geamuri.
     Desigur nu e mai curat cel ce spală mai mult ci acela care pastrează.Cu Nufăr şi Triumf am casă ”lună”. Suprafeţe curate care rămân aşa mult timp, fără să devină lipicioase sau să atragă murdăria. Clasicele şi nemuritoarele game Triumf şi Nufăr mă ajută an de an să pregătesc casa pentru orice sărbătoare.
       Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2015                                                          

Be the first to comment on "De Pasti, Nufar si Triumf ma ajuta la curatenie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*