Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cum sa fii tu, porta un tricou personalizat cu stil

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum sa fii tu, porta un tricou personalizat cu stil

Mă amuz câteodată privind la televizor rubricile mondene cu vedete de pe la noi sau de prin lume, care fac ridicolul apărând îmbracate identic la câte un eveniment important, la care, între noi fie vorba, ar trebui să-şi facă apariţia în ţinute extravagante, unice, dacă se poate special create pentru acel eveniment.

Astăzi societatea pune mare preţ pe individualitate, unicitatea unei persoane fiind unul dintre atuurile principale în atingerea obiectivelor pe care aceasta şi le propune, de aceea eu sunt mare amatoare de personalizare , astfel pot fi EU, unică… inconfundabilă. Aş fi în stare să personalizez orice, de la tocurile sandalelor până la mânerul sacoşei, doar sa am o prezenţă neegalabilă…

Când încerci să fii diferit te străduieşti să cauţi şi o vestimentaţie care să ”marcheze” iar în acest scop eu am descoperit tricourile personalizate . Tricoul este cea mai versatilă piesă din garderoba oricui. Colorat, amuzant, care să transmită un mesaj sau să susţină o cauză, tricoul poate fi piesa care să te scoată din anonimat la o petrecere, pe stradă sau la servici. De aceea multe dintre tricourile mele poartă printuri amuzante, colorate, nonconformiste sau îndrazneţe. Văd de multe ori tricouri frumoase în magazine, dar evit să îmi iau deoarece sunt produse în serie şi risc să mă confunde iubi pe întuneric la cinematograf ,când se duce după popcorn sau mai rău să fim ”două la leu” la vreun party.

Şi pentru că veni vorba de petrecere vreau să vă arăt un tricou interesant pe care l-am luat de pe Tshirts.ro pentru un prieten al copilului care îşi sebează ziua curând. Piciul e pasionat de tot ce înseamnă UFO, aşa că nici că puteam găsi un cadou mai potrivit pentru el.

Tricoul Alien a costat doar 34 de lei şi m-am bucurat ca am avut posibilitatea să aleg culoarea şi mai ales ca am găsit mărimea potrivită. Comanda a fost simplu de plasat şi a venit rapid prin curierat. Imprimeul este de calitate, într-un verde vibrant, iar tricoul din bumbac.

Dacă nu aş fi găsit acest model, atât de apropiat de pasiunile piciului, aveam posibilitatea de a personaliza un tricou, fie cu un mesaj haios, fie cu o fotografie a unui OZN. Oricum ar fi, ştiu că sub funda cadoului, copilul va primi un lucru pe care îl va purta cu placere.

Pentru că sunt blogger, fac voluntariat sau particip la diverse evenimente, îmi pot cumpăra tricouri ieftine , special concepute pentru acea zi, fără frica de a depaşi bugetul. Pot comanda tricouri , care să ajungă rapid, iar timpul economisit îl pot implementa în altceva. Ca să fiu sinceră m-am jucat vreo oră cu diverse texte haioase sau fotografii şi m-am distrat maxim gandindu-mă deja la nişte tricouri pe care le voi pune în sac la moşu’. Cadouri personalizate care să se muleze exact pe gusturile prietenilor mei. Gata s-a dus timpul pulloverelor cu reni si a cravatelor cu nasul lui Rudolf, anul acesta voi face cadou tricouri haioase cu burta lui Moş Crăciun !

Pe site sunt peste 200 de modele, potrivite oricui vrea să iasă din tipare . Aşadar dacă vrei  să-ţi distrezi colegii la birou poti frunzări secţiunea calculatoare, pentru un party îndrazneţ ai de unde alege in cateva secţiuni dedicate iar dacă vrei cu adevărat să ieşi din anonimat îţi poţi crea propiul tricou, cu un text şi / sau o imagine care să te reprezinte.

Poşi comanda tricouri personalizate pentru tine şi prietenii tăi. Un tshirt cu imprimeu îndrazneţ, un text care să îţi susţină ideile sau cu fotografia animalului de companie , te poate scoate din impas când îţi doreşti o ţinută originală sau nonconformistă. Fii TU purtând un tricou cu design propiu. Tu îl concepi Tshirt.ro îl realizează.collazge

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. SuperBlog | Proba 5. Tricouri cu personalitate

Leave a comment

Your email address will not be published.


*