Cele mai frumoase bijuterii facute cu accesorii gemsale

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
       Domnilor, cum ar fi să puteţi dărui femeilor din viaţa voastră, câte o bijuterie nouă, în fiecare zi? Iar voi dragele mele, nu-i aşa că aţi dori un nou accesoriu pentru fiecare lucru din garderobă? Pentru bluza cea nouă, pentru poşeta cea verde, pentru eşarfa vaporoasă… şi chiar pentru bucuria neastâmpărată pe care o simţiti …

       A sosit primăvara, într-o cascadă de culori şi flori parfumate. Acum când lumina sorelui se oglindeşte în sclipirile ochilor noştri ,fericirea e completă doar vazându-i şi pe alţii fericiţi, răsfăţaţi şi iubiţi. În aceste zile, inima noastră se va umple de fericire dăruind persoanelor dragi un un mic dar o îmbrăţişare, o floare, un zâmbet, un sărut … un accesoriu minunat care va fi purtat cu drag tot anul.    

       Fiecare sezon aduce cu sine noi trend-uri. Anul acesta la mare cautare vor fi accesoriile handmade. Fabuloase şi seducătoare, creaţii unice ce transformă surprinzător orice ţinută.

       Nu vă lasaţi impresionaţi de vitrinele pline de gablonţuri, chinezări din plastic care de la prima purtare plesnesc sau îşi pierd culoarea, alegeţi să purtaţi pietre semipreţioase a căror propietăţi sunt cunoscute încă din antichitate. Aducătoare de fericire şi bunăstare, protectoare şi vindecătoare pietrele semipreţioase sunt preferatele mele cănd vine vorba de bijuterii.

       Dragele mele … şi de ce nu dragii mei cititori… eu vă invit să
descoperim pas cu pas magia confecţionarii de bijuterii handmade. Nu
avem nevoie de mari investiţii dar, este foarte important să folosim
accesorii de calitate si instrumente care să ne uşureze munca,
satisfacţia va fi imensă iar bijuteria creată, va fi unica, cea mai
frumoasă între toate.
      Pentru că astăzi este 8 martie, ziua în care sărbatorim femeia, voi incepe prin a vă arata cum să faceţi o broşă draguţă , căreia îi puteţi ataşa un şnur de mărţisor. Legenda spune că şnurul de mărţişor se agaţă în crengile unui copac la sfârşitul lunii martie dar, broşa rămâne să înfrumuseţeze reverul sacoului preferat, tot anul.
       Avem nevoie de sârmă , mărgele asortate şi cleşti . Toate acestea le gasiţi pe gemsale.ro, alaturi de cea mai variata gama de margele . Desigur puteţi alege între zeci de culori si forme.

     După ce alegeţi margelele incepem să ”ţesem” modelul dorit. Eu am facut mai întâi petalele din sârmă şi margele. Apoi am asezat piesa centrală, in jurul căreia am ataşat un şirag de alte mărgele. Îi dăm o forma şi gata, o putem pune la rever.
 

    Tot la capitolul broşe putem adăuga pe cele de organză înfrumuseţate cu margele de nisip.

    Putem reda o nouă viaţă lănţişoarelor pe care nu le mai purtăm pentru că nu se mai ” asortează” stilului nostru actual. Pentru asta avem nevoie de cristale de diferite culori,zale şi ace  cap drept. Acestea permit ancorarea unui cristal independent de restul siragului. Pot fi folosite la coliere, cercei , brăţări iar rezultatul este spectaculos.

      Gemsale.ro vă oferă pe lângă mărgele online şi cele mai frumoase cristale, de diferite forme, culori şi mărimi, precum şi accesori care vor transforma pasiunea într-o artă … De asemenea pentru cei grăbiţi, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi si bijuterii gata confecţionate, iar dacă v-am molipsit de entuziasmul meu puteţi cumpara carţi de ”margelit”.
      La colierul meu ar merge acesti cercei foarte frumoşi şi chiar intenţionez să fac un copacel feng shui pentru noptieră .

     Brăţarile sunt cele care se fac cel mai uşor, perlele naturale de pe gemsale.ro sunt fabuloase, combinate cu margele metalice şi minuatele rhinestone, inşirate pur şi simplu una după alta pe sărma de argint sau fir de silicon, tot made gemsale.ro, veţi avea cele mai elegante, feminine, preţioase şi minunate brăţări. Daruri perfecte pentru persoanele cele mai dragi din viaţa noastră.

        Dragii mei, haideţi să mărgelim împreună, primăvara aceasta se poartă accesoriile handmade. Gemsale.ro ne oferă materia primă, noi trebuie să aducem pasiunea şi imaginaţia.
        Din cristale şi mărgele mai puteţi face magneţi pentru frigider, buchete de mireasă, flori si figurine sau de ce nu să accesorizaţi, un articol vestimentar .
        Şi pentru ca suntem în luna lui mărţişor, gemsale.ro ne oferă diferite accesorii si chiar mărţişoare gata facute pentru a sarbatori cum se cuvine , venirea primăverii.

    Să aveţi o primăvară minunată !!!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cele mai frumoase bijuterii facute cu accesorii gemsale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*