Ce joburi nu sunt potrivite daca iti place sa lucrezi de acasa

salariu videochat
Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce joburi nu sunt potrivite dacă îți place să lucrezi de acasă

Tot mai mulţi tineri sunt în căutarea unui loc de muncă bine remunerat şi fără responsabilităţi prea mari. Însă tot mai puţini reuşesc să găsească un serviciu care să îi mulţumească pe deplin, de aceea un job unde lucrezi de acasă pare extrem de atractiv.

Sunt foarte multe domeniile în care poţi să lucrezi de acasă. Fie pentru a împacheta un anumit tip de corespondenţă, fie pentru a asambla piesele unor lucrări hand made sau online făcând diverse tascuri pentru care vei fi plătit.

Cea mai bine plătită meserie la ora actuală este cea a modelelor de videochat. Desigur că această muncă necesită multă dăruire şi o carismă deosebită, însă cu puţin efort poţi ajunge să câştigi sume fabuloase.

Chiar acum câteva zile o vecină îmi povestea cum prietena ei cea mai bună şi-a cumpărat o maşină după doar câteva luni de când lucrează la Glamour Studio.

Îmi mărturisea că s-a gândit şi ea să facă videochat de acasă pentru că nu putea merge tot timpul la un studio, mai ales după ce divorţase şi obţinuse custodia copiilor şi chiar a încercat să lucreze pe cont propriu, dar nu a reuşit să gasească prea multe persoane interesate. La început nu era cunoscută, indiferent cum încerca să îşi fac publicitate pe diverse grupuri de interes, nu o căuta nimeni pentru că era foarte greu să fie găsită. Chiar dacă s-a documentat despre cum faci videochat de acasa, tot nu reușea sa găsească persoane cu care să intre în contact.

Apoi când în sfârşit a reuşit să ia legatura cu cineva şi-a dat seama că aparatura pe care o avea nu era tocmai performantă, iar persoana de partea cealaltă a ecranului ar fi vrut mai mule detalii. Investiţia în aparatură sofisticată pentru a face studio videochat de casa depăşea cu mult bugetul ei pentru a ajunge la performaţele unui studio modern .

Si cel mai greu: trebuia să fie tot timpul disponibilă, să aibă o muzică plăcută pe fundal, iar acest lucru nu era posibil mai ales că locuia pe o scară unde majoritatea vecinilor erau pensionari şi îi reproşa că deranjează. Asadar sunt destule motive de ce sa nu faci videochat din propria casa.

Când lucrezi de acasă ești mai dezorganizată și parcă nu prea ai tot timpul grijă de imaginea ta. E foarte liniștitor să ai impresia că ești propriul tău șef însă fie tot amâni lucrul, fie poți fi ușor distrasă sau întreruptă de gălăgia vecinilor, de un telefon de la mama, copiii care dau buzna în cameră sau cineva care sună la ușă.

Socializarea în viaţa unui model de videochat este extrem de importantă. În plus Glamour Studio pune la dispoziția modelelor sale un makeup artist profesionist care le va machia în fiecare zi pentru o imagine impecabilă. Dacă te cineva vrea sa facă videochat de acasă trebuie sa se gandească și la acest aspect, pentru ca nu poate apărea online cu părul zburlit și o imagine șleampătă.machiaj mireasa

Toată lumea are impresia că dacă citeşte despre cum sa faci videochat de acasă, lucrurile vor merge bine, însă nu e chiar aşa. Un studio videochat de casă nu se va ridica niciodată la performanţele unui studio elegant precum Glamour Studio.

In plus unul dintre avantajele colaborării cu un studio este că îți poți lua casa și mașină precum prietena vecinei mele, înainte de a avea toți banii pentru ele, pentru ca vei lucra cu un contract de munca perfect legal. În plus prin programele de finanțare ale studioului, modelele își pot împlini visurile cu mult mai repede și cu mult mai usor. La Glamour Studio, de exemplu, managementul chiar te ajuta să îți găsești mașina visurilor tale, te pune în legătură cu dezvoltatorii de locuințe, cu clinicile de chirurgie plastică, îți dau un sfat și îți întind o mână de ajutor indiferent de ce ai nevoie.

Dorinţa şi iubirea sunt două lucruri distincte, iar meseria de model videochat este una ca oricare alta. Dacă eşti o persoană dezinvoltă şi îţi place să cunoşti alte persoane poţi face carieră şi în această meserie, cu conditia sa lucrezi intr+un studio videochat precum Glamour Studio.

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Ce joburi nu sunt potrivite daca iti place sa lucrezi de acasa"

 1. Asa este… videochatul de acasa nu este prea rentabil, mai ales daca esti la inceput de drum si nu prea stii ce anume ai de facut. Plus ca esti mereu tentata sa faci orice altceva decat sa stai online, ceea ce nu se intampla intr-un studio.

 2. Este recomandat sa iti incepi activitatea in videochat intr-un studio, deoarece vor exista oameni care te vor invata multe lucruri pe care acasa, singur, nu le vei afla niciodata. Tehnologia si programul pe care ti-l vei impune, il vei respecta intr-un salon, in schimb acasa vei fi tentat sa te lasi distras de altceva.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*