O soacra cu mult farmec

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

farmec

În fiecare duminică pregătesc masa pentru cele mai adorate femei din viaţa mea, mama şi soacra. Da… nu zâmbiţi, am o soacră cu mult farmec.
În ultimul timp mama nu prea mi-a acceptat invitaţiile, bolile bătrâneţii ţinând-o mai mult în pat, în schimb soacra mă onorează cu prezenţa ori de câte ori poate.
De multe ori mă surprind privind-o pe furiş, o femeie mândră, cu zâmbet fermecător şi pielea catifelată. A crescut patru copii şi cu siguranţă viaţă i-a oferit şi experienţe amare, cu toate astea chipul ei senin nu trădează că ar fi înfruntat furtuni, iar privirea veşnic veselă ascunde cu dibăcie lacrima, care poate cândva s-a strecurat pe furiş, de ciudă sau de durere. O femeie simplă a cărei frumuseţe s-a lustruit asemeni unui lemn scump, iar cu trecerea anilor a devenit preţioasă, radiantă şi fermecătoare.
Pentru ea vârsta pare să fie doar un număr trecut pe actele oficiale. Acum în pragul pensionarii, glumeşte că o ştrengăriţă şi puţinele riduri care şi-au făcut apariţia par să contrazică numărul lumânărilor de pe tortul aniversar.
Acum mulţi ani, când m-a îmbrăţişat prima oară, numindu-mă fiică, i-am simţit obrazul lipindu-se de al meu cu sinceritate. Mirosea la fel că mama, a Lăptişor Doina de la Farmec, miros care pentru mine înseamna fericire. Parfumul îmi aducea aminte de bunica, care nu a folosit niciodată altă crema decât Lăptişorul hidratant Doina, înseamna îmbrăţişarea mamei din fiecare seară când mergeam la culcare şi l-am regăsit şi la ea, poate de aceea am îndrăgit-o instantaneu. Conexiunea olfactivă a făcut clik în centrul amintirilor mele şi m-a fermecat pentru totdeauna.
Să nu credeţi că soacra mea e vreo frumuseţe rară sau vreun fotomodel ceva, e o femeie minionă , cu părul grizonat dar, chipul ei a fost binecuvântat cu frumuseţe mioritică… frumuseţea aceea sinceră , care izvorăşte din suflet şi se zugrăveşte pe chip. Şi-a iubit familia şi a ştiut să fie fericită, a avut grijă de ea şi de pielea ei şi acum culege roadele.
De multe ori glumesc cu ea şi o rog să îmi dezvăluie secretul frumuseţii. Ea râde cu veselie nedisimulată şi îmi spune că noi femeiile suntem fiinţe minunate, că merităm tot ce-i mai bun din lume şi prin urmare trebuie să învăţăm să avem grijă şi de noi, nu doar de cei din jur. Trebuie să ne iubim pe noi înşine aşa cum ne iubim pruncii şi să ne îngrijim aşa cum ne îngrijim bărbaţii. Spune că doar atunci chipul nostru va străluci de fericire.
Şi da, soacra mea ştie să aibă grijă de ea. Îşi îngrijeşte pielea cu grijă, folosind produse Farmec şi Gerovital Plant, se hidratează corect şi indiferent de vremea de afară, are o oră de plimbare în fiecare zi.
De fiecare dată când privim împreună fotografiile de la nunta mea, ne aducem aminte cu plăcere cum crema ei Gerovital mi-a salvat machiajul în cea mai fericită zi, după ce o lacrimă de beatitudine a făcut rimelul să curgă. Îmi spune că niciodată nu ar avea încredere în altă crema pentru faţă ei.
Acum când Gerovital Plant a lansat o nouă gama în care ingredientul de baza este uleiul organic din floare de mac, pot spune că şi eu am descoperit secretul frumuseţii. Soacra mea susţine că nu trebuie să cădem în capcana cosmeticelor, ci trebuie să alegem produse care au cu adevărat grijă de noi. Şi doar uitându-mă la obrazul ei fin şi catifelat, ştiu că are dreptate.
Nici eu nu mai sunt tânăra şi dacă vreau să am o piele la fel de frumoasă că a ei, trebuie să îi acord tenului o atenţie specială. Pentru o piele frumoasă şi suplă am ales şi eu din noua gamă Gerovital câteva creme . Bine , să va spun sincer, soacra mea deja are aproape toate cremele înflorite dintr-un mac roşu.
Pentru a preveni apariţia ridurilor Crema antirid revitalizantă SPF10 nu va lipsi niciodată din farmecîngrijirea mea zilnică. Uleiul organic din Flori de Mac pe care această cremă îl conţine, are avantajul de a proteja tenul şi pielea de stresul urban. Dacă nopţile nedormite de care am avut parte şi eu, la fel ca orice mămică, au adus câteva riduri pe faţă mea, această crema le va atenua şi va preveni apariţia altora noi. Uleiul din Flori de Mac are efect calmant şi de protecţie al pielii fiind un tratament ideal prevenind deshidratarea, iritarea, apariţia ridurilor şi îmbătrînirea prematură a pielii.
Şi pentru că pielea fină din jurul ochilor şi buzelor are nevoie de îngrijire specială şi crema pentru fermitate şi contur ochi şi buze, va face parte din rutina zilnică. Soacra mea m-a învăţat că e foarte important să ne îngrijim pielea. Trebuie să îi oferim hidratate atât prin cosmetice cât şi prin respectarea cantităţilor de lichid pe care trebuie să le bem zilnic. Nouă crema adresată tipurilor de ten mix şi normal, va elimina acţiunea factorilor de mediu care este devastatoare pentru tenul nostru. În plus o putem folosi începând cu vârstă de 25 de ani. Exact aşa cum soacră mea s-a îngrijit de tânăra, folosind pentru tenul ei produse Farmec şi Gerovital iar acum se mândreşte cu un chip care nu-i trădează vârstă, vreau şi eu ca peste ani să am o faţă luminoasă şi fără multe riduri.
Pe lângă aceste creme din noua gamă mai fac parte şi : Apă micelara hidratantă, Cremă hidratantă, Cremă nutritivă multivitamine, Lapte demachiant hidratant, Loţiune tonică antioxidantă, Crema restructuranta antivergeturi, Crema microdermabraziune, Şampon hidratant, Crema termică anticelulitică şi Balsamul hidratant. Toate aduc beneficii pielii, îngrijind-o cu delicateţe şi făcând-o frumoasă. În plus o calmează şi nu produc iritaţii.

farmec

Ingredientele naturale pe care le conţine această gamă sunt atent selecţionate pentru a aduce beneficii maxime oricărui tip de ten.
Uleiul organic de floare de mac este obţinut din petalele de Papaver rhoeas şi are un puternic efect antioxidant şi aniinflamator.
Ulei natural Inca Omega şi ceara de albine restabilesc bariera hidro-lipidica a pielii, previnind procesele de îmbătrânire prematură, cresc elasticitatea şi supleţea acesteia, hidratând-o până în cele mai profunde straturi.
Uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado şi soia hrănesc, regenerează, protejează şi menţin integritatea funcţiei de barieră a pielii.
Vitaminele A şi E sunt şi ele doi antioxidanţi puternici ce asigură un plus de protecţie fibrelor de colagen şi elastină.
Ceramidyl-Omega este un ingredient activ complet, de origine vegetală, un amestec original de acizi graşi esenţiali şi glico-ceramide pure, care cresc capacitatea de apărare a pielii făcând-o mai elastică şi mai tonică, iar Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie.
Soacra mea e o româncă frumoasă, cu piele catifelată şi zâmbet minunat. Şi toată lumea ştie că româncele au farmec pentru că Gerovital are grijă de ele.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. SuperBlog | Proba 4. Care este secretul frumuseții româncelor?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*