Gerovital, doctorul meu in frumusete

Share the joy

Gerovital, doctorul meu în frumusețe

Fiecare piele are o poveste. Unele poveşti sunt încântătoare, altele sunt istorii sau legende, iar unele par cu adevărat desprinse din filmele de groază.

Fiecare şuviţă fermecătoare, zburlită sau pleoştită are şi ea ceva de povestit. Despre culori, decoloranţi sau ședințe de încreţit, au şi ele de mărturisit multe întâmplări mai mult sau mai puţin amuzante.

Şi peste toate poveştile, triumfătoare şi necruţătoare, stă ea… oglinda. Judecătorul suprem care pare să te împungă cu degetul după fiecare experienţă de laborator pe care o aplici propriului tău păr sau tenului.

Dar să îți spun povestea mea şi a experienţelor mele de pe vremea când mă pregăteam să fiu doctor în… frumuseţe, ce altceva credeai?

Mă întorc într-o zi de la sală şi acasă, în fața oglinzii de pe hol, îmi dau seama că pletele mele au căzut în dizgrație, transpirate, terne şi lipsite de strălucire, atârnau fără vlagă pe lângă fața obosită lipsită de blush.

Dau din cap dezamăgită, certându-mă cu imaginea:

-Fato, te-ai ramolit de tot, ia fă-ţi şi tu nişte măşti, alea-alea şi vino-ţi în fire, că sâmbătă ai petrecerea de absolvire.

Desigur cu toţii am auzit-o la un moment dat pe bunica spunând că nu existat nici un produs mai bun pentru un păr strălucitor decât o masca de maioneză. Iar pentru un ten fin şi fără pată, nimic mai la ţintă decât spuma de lapte gras amestecată cu miere.

Aşa am gândit şi eu atunci şi învăluită în halatul de duş, alb şi pufos, îmi prepar o masca cu tot ce era prin frigider, genială… pentru faţă şi păr, în opinia bunicii mele desigur :)).

Îmi înfăşor apoi capul într-un prosop şi după ce întind restul de mască pe faţă, îmi fac un ceai şi mă aşez în faţă televizorului, hotărâtă să las crema mea home made să îşi facă treaba.

Trebuie să fi adormit privind satisfăcută rochia de absolvire, cert este că m-am trezit scărpinându-mă, da’ rău de tot, pe faţă şi pe cap, masca mea era cleioasă şi se oxidase căpătând o culoare dezgustătoare.

Fug la duș să o îndepărtez. Noroc cu șamponul Gerovital, că altfel nu mai scoteam oul din păr.

Trec cu palma peste oglindă aburită şi … să pic jos nu alta, de spaima imaginii care se reflecta înspre mine. Toată faţa era plină de pete roşii şi iritaţii.

Nu era de ajuns ca tot timpul aveam probleme cu tenul sensibil, acum eram plină de pete. Instantaneu am întins mâna spre lăptişorul meu Doina de la Farmec, produs care nu lipsea niciodată din dulăpiorul de cosmetice… şi până sâmbătă m-am oblojit cu el, că altfel nu mai scoteam nasul în campus.

Gerovital

Anii au trecut şi în fiecare zi când ajung la cabinet încă îmi amintesc de acea experienţă. Ori de câte ori trec palma peste numele meu, tipărit pe ușă, parcă aş retrăi din nou spaima întâlnirii cu oglinda aburită.

Doctor în frumuseţe

Desigur, am lângă mine toată echipa de specialişti Gerovital, care mă sprijină în toate demersurile pentru o piele fericită şi sănătoasă. Am aruncat demult caietul cu sfaturi de la bunica. Acum fiecare zi e o provocare în descoperirea noilor remedii pentru o piele fermecătoare.

Si pentru că în tinerețe am avut atâtea probleme cu tenul și părul, împreună cu ei am creat prima linie de produse dermatocosmetice. Bine, acum ca sa fiu sinceră eu am  încercat sa fiu de folos la produsele care m-ar fi ajutat pe mine atunci dar, mulți colegi de ai mei, super doctori, pardon super bloggeri… sau invers, că parcă nu mai contează… tot super sunt, au ajutat la crearea multor produse pentru gama Gerovital H3 Derma+.

Gerovital

Pe mine m-a interesat în mod special o cremă-mască calmantă și regenerantă.

Cu un conținut ridicat de substanțe nutritive și emoliente, aceasta cremă reface filmul hidro lipidic protector al pielii.

Specialistii Gerovital recomandă crema-mască pentru desensibilizarea tenului iritabil și pentru calmarea iritațiilor epidermei, deoarece conține ingrediente cu principii active cu acțiune antiiritantă și descongestionantă imediată. Ce bine mi-ar fi prins atunci o mască-cremă din asta cu ulei de avocado, unt shea, unt de cacao și ceară de albine care emoliază, hidratează și reconstruiesc pielea în profunzime. Cu siguranță toată roșeața și iritația ar fi dispărut imediat.

masca-crema

Extractul obținut din fructele de piper Sichuan, pe care îl conține aceasta cremă, reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul pielii sensibile, iar Vitamina A are proprietăți antiradicalice care potenţează acțiunea regenerantă și calmantă a măștii.

Inutil să vă mai spun că pentru pielea mea sensibilă nu aș participa decât la crearea unei creme fără parabeni, un produs hipoalergenic recomandat chiar și după intervenții chirurgicale.

Iata deci, am creat o cremă-mască, ideală pentru toate vârstele, care calmează, hrăneşte si regenerează pielea uscată, sensibilă sau iritată. Un produs care se aplică pe față, ca orice cremă dar, se lasă să acționeze 15 minute ca o mască, apoi se îndepărtează surplusul care nu s-a absorbit în piele, cu un disc demachiant.

Bine… asta nu e tot, nu puteam sa îmi las cositele sa tânjească după un șampon sebocorector. De aceea când s-a vorbit în laborator despre șamponul cu argila, eu am ciulit urechile sa aflu toate secretele care sa facă scalpul meu sensibil, fericit.

sampon sebocorector

Conținutul bogat de Argilă are efect remineralizant, ajutând părul să îşi recapete vitalitatea. Șamponul asigură degresarea corespunzătoare a firului de păr, așadar chiar și după ce voi avea ședința fit la sala, cositele mele vor fi stralucitoare și pline de viață.

Un sampon fin, prietenos cu părul care nu conține parabeni sau săpun și este bogat în aminoacizi, peptide sulfurate și săruri de Zn care au rol de reglare și reducere a hipersecreţiei glandelor sebacee.

Cu un așa șampon, care  hidratează scalpul și previne pierderile de apă, mărind considerabil rezistenţa părului la factorii externi, niciodată nu aș fi utilizat gălbenușul de ou.

Am incredere in specialistii Gerovital, ei detin secretul frumuseti… de 45 de ani.

Acest articol participa la SuperBlog 2016.

8 Comments on "Gerovital, doctorul meu in frumusete"

  1. Gerovital e gama mea preferata de produse. Farmec nu m-a dezamagit niciodata.

  2. Produsele Farmec mi se par extrem de bune, o gama care te ajuta sa scapi de toate problemele

  3. Desi nu am folosit masti de la ei, celalalte produse mi se par super bune si ramane in topul preferintelor mele

  4. Nu am mai auzit de masca cu maioneza dar acum orice este posibil. Cine stie ce efecte benefice poate avea. Important este sa iti ingrijesti tenul cu produse care consideri ca iti fac bine

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 3. Doctori în frumusețe

Leave a comment

Your email address will not be published.


*