Esti taxicoman? Descarca Aplicatia GTI TAXI

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cu toţii ne-am urcat cândva într-un taxi.

Unii folosesc taxiul ca mijloc de transport zilnic, alţii doar ocazional. Dar cu siguranţă toată lumea are la un moment dat nevoie de un taxi pentru a ajunge rapid şi în siguranţă undeva.

Acum însă, când vreţi un taxi la scară, nu mai este nevoie să căutaţi numărul de telefon în agendă, undeva prin buzunare un pătrăţel de hârtie cu un numar pe el sau vreo carte de vizită a unui taximetrist de treabă, pe care o păstraţi lipită cu un magnet pe frigider. Acum în era telefoanelor smart, când există o aplicaţie pentru orice, a apărut GTI TAXI, nu trebuie decât să o instalaţi pe mobil şi gata vei avea întotdeauna o maşină la dispoziţia ta.

GTI TAXI

Aplicatia GTI TAXI se poate descărca gratuit din App Store (iOS) sau Google Play (Android), în funcție de tipul telefonului pe care îl folosești.

GTI TAXI este o aplicație mobilă lansată recent în România și pune în legătură directă șoferii de taxi și clienții care folosesc un smartphone și doresc o călătorie cu taxiul.

Principalul avantaj al aplicației este că permite înregistrarea în sistem a tuturor șoferilor eligibili (care au atestat, licență valabilă etc), indiferent de compania cu care au un contract în derulare.

Ei ce spuneţi? Cum vi se pare… S-a cam terminat cu acele curse care dau de 3 ori ocolul cartierului dacă nu cunoşti zona, nu? Nici nu mai trebuie să aştepţi să fie o maşină disponibilă de la dispeceratul la care ai tu numărul trecut în agendă, în timp ce câteva taxiuri goale sunt parcate la câteva străzi distanţă, dar aparţin altui dispecerat. Cu această aplicaţie poţi identifica orice maşină, indiferent de compania la care aparţine, care este liberă şi aproape de ţine.

Iar dacă la finalul cursei , cu un taxi ales prin această aplicaţie eşti mulţumit de serviciul primit, poţi acordă un calificativ şoferului… cam aşa un fel de review dar… şi el ţie, reciproc . În acest mod ajuţi viitorii călători să se urce cu încredere în maşina acelui şofer, dacă au nevoie de taxi în miez de noapte, undeva la marginea cartierului. Iar dacă eşti finuţ şi nu te răsteşti la taximetrist primeşti şi tu toate stelele în aplicaţie, adică pe viitor oricine va fi onorat să te aibă de client.

Funcția este deosebit de utilă pentru că te ajută să adaugi șoferi și taxiuri în lista de preferințe sau în lista de șoferi de evitat. Și nu numai pe tine! Informațiile sunt vizibile și pentru ceilalți utilizatori, astfel că și ei pot face alegeri în funcție de calificativele acordate de tine, iar tu poti alege in functie de calificativele acordate de alti calatori.

GTI TAXI a

Aşadar vă recomand cu toată căldura această aplicaţie.

 1. E gratis, nu te costă absolut nimic şi odată instalată o ai întotdeauna disponibilă.
 2. Cu ea călătoreşti în siguranţă pentru că mai mult că sigur toţi taximetriştii se vor comporta exemplar pentru a primi calificative bune.
 3. Economiseşti bani. Pur şi simpul poţi să-ţi calculezi valoarea estimată a unei curse folosind funcţia “CostControl Advance”. Acum şoferii te vor duce direct la destinaţie fără să îţi mai încarce câţiva kilometri, dacă vor să aibă un calificativ cât mai înalt.
 4. Economiseşti timp… pe care altădată îl pierdeai în spatele perdelei sau tropăind în stradă. Cu GTI TAXI poţi urmări în timp real unde se află maşina pe traseu şi în câte minute poate ajunge la tine.
 5. Scapi de stres şi nervi… „vine-nu-vine”… şi vei porni în orice călătorie cu zâmbetul pe buze.

Această aplicaţie este un plus pentru fiecare client , vei călători mai simplu, mai rapid şi in siguranţă!

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Esti taxicoman? Descarca Aplicatia GTI TAXI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*