Edotec – confort, siguranta, distractie, la volanul masinii tale

Share the joy

Edotec – confort, siguranta, distractie, la volanul masinii tale

Deşi condusul maşinii este o sarcină uşoară care necesită doar concentrare şi atenţie, uneori devine deosebit de dificil să ai parte de o călătorie frumoasă, fie datorită însoţitorilor care te pot distrage , fie datorită celorlalţi participanţi la trafic care fac tot posibilul să-ţi îngreuneze treaba.

Dacă mai eşti şi şoferiţă şi pe lunetă tronează semnul de începător, claxoanele, gesturile şi cuvintele pe care le citeşti pe buzele celorlalţi participanţi la trafic, care au uitat că au trecut şi ei prin acea perioadă, te vor face să îţi pierzi concentrarea exact când nu trebuie.

Maşinile sunt din ce în ce mai tehnologizate, în parte pentru că producătorii de vehicule aduc foarte multe îmbunătăţiri şi dotări, dar de asemenea, datorită celor care au făcut accesorii şi gadget-uri care ne permit să conducem mai în siguranţă şi cu un plus de confort. Pentru aceia dintre noi, mai puţin norocoşi, care nu avem o maşină care se parchează singură, tot ce trebuie să facem este să o îmbunătăţim şi să montăm pe ea diferite dispozitive care să ne facă viaţă de şofer mai uşoară. Unde găsiţi aceste dispozitive? La Edotec, o firmă specializată în domeniul navigaţiei auto, recomandată de foarte mulţi clienţi şi utilizatori. Cum am ajuns la ei? Prin intermediul fratelui meu care e unul dintre acei clienţi fericiţi! Dar să va explic…

Acum câţiva ani, când am făcut şcoala de şoferi şi într-o zi am devenit şoferiţa cu acte în regulă, singură la volan, aveam oroare de parcarea cu spatele. De altfel, nici acum nu o iubesc prea mult, dar atunci mă dădeam de câteva ori jos să văd cam cât mai am până la obstacole. După câţiva ani de condus şi slavă cerului, nici o parcare ratată, uneori mă mai învârt prin jurul blocului de câteva ori până găsesc un loc unde să parchez lateral, pentru că mi se pare mai simplu. Dacă e musai, parchez şi cu spatele, dar prefer să… nu. Ei bine, de ceva vreme în locul unde locuiesc s-au lărgit străzile şi s-au trasat parcări, apoi s-au instalat nişte stâlpişori de delimitare. Astfel că vizibilitatea la parcările cu spatele este 0 iar parcări laterale nu am cum să fac, maşina trebuie fie să se „înfingă” cu faţa, fie să parcheze cu spatele, obligată de delimitări. Indiferent cum aş face, trebuie sa fiu atentă le ce este în spate când parchez sau când ies din parcare cu spatele, direct într-o stradă foarte circulată.

Navigațile auto de la Edotec, iți schimba viziunea asupra condusului

Când am citit despre toate acele sisteme de navigații auto de la Edotec, pur şi simplu am hotărât că trebuie să am şi eu unul si alte cateva gadgeturi auto de pe acolo. Întâmplarea a făcut că l-am văzut funcţionând la fratele meu, aşa că am ştiut din prima ce îmi doresc.

Am un VW Golf 6, l-aţi mai văzut aici pe blog, micuţ, uşor de manevrat, dar fără prea multe dotări din fabrică. Aşadar mi-am făcut o listă pe care am trecut câteva gadgeturi de la Edotec, astfel încât să îmi transform maşină într-o bijuterie care să îmi ofere confort maxim şi siguranţă în toate manevrele.

Camera video pentru parcare spate

Camerele video sunt nişte martori tăcuţi pe care te poţi baza oricând, însă dacă eşti începător sau ai o problemă cu parcarea spate, camerele video te ajută să parchezi în siguranţă. Pe Edotec găseşti orice tip de camera video ai nevoie, de la cele pentru parcare, faţă/ spate , la cele 360 care monitorizează totul în jurul tău. Asta e gadgetul care în lista mea ocupă primul loc, pentru că facilitează manevrele de parcare, arătând pe un ecran tot ce este în spatele maşinii. Uite aşa răsuflu şi eu uşurată că nu dărâm ceva în spate. Pot vedea absolut totul pe ecranul de navigare.

Cât m-ar fi ajutat acest gadget, acum câțiva ani când îmi tremura piciorul pe frână, să nu scap mașina în zidul din spatele blocului sau în portiera vreunui vecin.

Navigaţie cu GPS Edotec

Nu are importanţă dacă mă deplasez frecvent cu maşina prin oraş sau imi place să fac călătorii lungi, un sistem de navigaţie auto îmi va fi de ajutor pentru a strabate orice drum în siguranţă, mai rapid şi cu acurateţe, pe cea mai scurtă rută. Sistemul de navigaţie multimedia cu Android este una dintre dotările pe care şi-o doreşte oricine în maşină. GPS-ul este integrat şi te ajută la trafic, apoi poţi asculta muzica preferată, să vizionezi filme în mașină atunci când aștepți pe cineva, poze, meciuri cu echipa favorită, când eşti prins în trafic şi te plictiseşti, mai poți să te conectezi la internet şi chiar să clonezi ecranul smartphone pe ecranul de navigaţie.

Ce mai? confort, siguranță, entertainment, la volanul mașinii tale…

Edotec are sisteme de navigaţie pentru orice tip de maşină, iar dacă nu se potriveşte exact pe maşina ta, poţi să îţi comanzi unul comandat special pentru mașina ta.

Pentru a vedea meciuri şi programe tv, trebuie să îţi achiziţionezi şi un TV Tuner, dar vei fi fericit că poţi vedea meciurile fără să ratezi ziua de pescuit cu prietenii.

Prin asocierea smartphone-ului cu sistemul de navigaţie, şoferul poate utiliza telefonul mobil direct de pe volan sau de pe touch screen. După efectuarea conexiunii prin Bluetooth, agenda telefonică este descărcată şi poati apela orice contact direct de pe volan. În plus, se pot vizualiza apelurile efectuate sau primite fără a deschide telefonul, totul se intampla pe ecran.

După spusele fratelui meu, fără acest sistem de navigaţie, poţi zice că ai o maşină preistorică.Edotec

Monitoare pentru tetiere de la Edotec

Cine nu visează la dotări de limuzina în propria maşină? Câte mame nu îşi doresc câteva clipe de linişte fără să privească din 5 în 5 minute în oglinda retrovizoare? O opţiune convenabilă pentru cei care călătoresc cu copiii din dotare, monitoarele individuale pot fii montate ulterior în maşină, în spatele tetierelor scaunelor din faţă. Adio suporturi tabletă şi alte asemenea adaptări, care de multe ori te fac să pierzi timpul. Acum controlezi ce văd copiii în spate, de pe ecranul touch screen.

Sistem deschidere automată portbagaj Edotec

Nu e ultimul pe lista şi e la fel de important ca multe alte gadgeturi. Doar când mă gândesc de câte ori mi-au îngheţat degetele până am deschis porbagajul sau cât timp am pierdut să aşez copilul în scaun, să îl fixez, să îl văd cu ochii înlăcrimaţi că mă pierde câteva minute din priviri, cât să aşez ceva în portbagaj, aproape că îmi vine să plâng şi mie. Ca să nu mai vorbesc de ploaia pe care o urăsc atât şi care îmi ocupă o mână cu umbrela si pe care întotdeauna trebuia să o aşez jos, să scotocesc în poşetă după cheie să descui portbagajul. Deschiderea automată a acestuia de la buton sau din cheie, este fantastică.

La Edortec găsiţi multe gadgeturi care fac orice şofer fericit. Se montează simplu, fără a găuri barele şi fără a modifică bordul. Sistemul de navigaţie, intră exact în spaţiul pe care orice maşină îl are ocupat cu „computerul” pe care vânzătorii de masini second hand îl laudă atât , dar care nu are practic nici o funcţie multimedia.

Daca tot se apropie crăciunul, de ce sa nu ii scriu moșului o scrisoare, poate i se face mila de mine și îmi aduce un sistem de navigație multimedia, sa fiu și eu  șoferița fericita.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

Be the first to comment on "Edotec – confort, siguranta, distractie, la volanul masinii tale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*