DIY cu D de la DIEGO

Share the joy

Întotdeauna mi-a plăcut să meşteresc prin casă. Am montat lustrele şi prizele, mi-am fabricat câteva obiecte de decor , am cusut o pătură din resturi de catifea şi chiar am montat o şină pentru perdea fără nici un ajutor. Dar cel mai de amploare proiect DIY al meu, a fost peretele cu model de tapet fals de la capătul patului matrimonial.

Îmi amintesc şi acum. Am lăsat copilul la părinţi şi înarmată cu o bandă adezivă şi o găletuşa de var colorat m-am gândit că voi avea cel mai chic perete din tot blocul.

DSC00650-682x1024

Am măsurat cu grijă , am lipit benzile şi am trecut trafaletul cu var colorat, încercând să nu murdăresc prea mult şi.. a fost culoare.. doar până a două zi când am dezlipit benzile şi acestea au lăsat marginile modelului uşor ondulate. Apoi după ce am aşezat toate lucrurile la locul lor, am constatat că nu am măsurat chiar atât de bine şi unele dungi erau mai late iar altele mai înguste.Un adevărat fiasco. În acel moment am hotărât că eu voi veni cu ideile, iar profesioniştii cu soluţiile.

După ce am distrus pereţii dormitorului am început să caut pe cineva să îi repare, iar pentru că îmi doream un tapet adevărat, l-am întrebat pe domnul Google unde aş putea găsi cele mai durabile şi mai de calitate produse pentru redecorarea casei. Răspunsul a fost prompt DIEGO România.

diego_RO-300x101

Dar cum să fac să redecorez totul cu cheltuieli minime şi cum să dau un aspect nou casei, fără risipă inutilă de buget?

Pe site am aflat de cardul de fidelitate Diego,pe care orice persoană fizică îl poate obţine aplicând online. Astfel poţi beneficia de produse de finisare interioară la promoţie dar şi de alte avantaje. Pe lângă promoţiile lunare, servicii personalizate şi reduceri de până la 50%, dacă te abonezi la newsletter, vei afla printre primii de toate ofertele din lanţul de peste 150 de amagazine Diego, atât de la noi din ţară cât şi din Slovacia şi Ungaria.

Obţinerea cardului de fidelitate Diego este primul pas spre o reamenajare interioară de succes.

Zis şi făcut , am aplicat şi am obţinut cardul meu de fidelitate. Asta nu mă obligă în nici un fel, dar îmi oferă toate serviciile personalizate, doar pentru posesorii de card.

card fidelitate diego

Oricat de mult am modernizat si schimbat cate ceva in  locuinta, in cele din urma intervine monotonia si simt nevoia de nou.Tapetul meu fals si inestetic a fost acoperit cu un tapet adevarat si elegant de la DIEGO.

5996285575164-tapeta-joy-55413-szinminta-01

Modern, fabricat din vlies cu fibră de lână a schimbat aspectul camerei într-o clipă. Tapetul JOY, în două nuanţe de maro şi cu motiv floral, îmi face dimineţile mai fericite. Specialiştii Diego, m-au ajutat să aleg adezivul şi uneltele potrivite, în aşa fel încât aplicarea tapetului să nu se transforme într-o experienţă urâtă.

Tapetul este probabil cel mai elegant element de decor, care schimbă total înfăţişarea oricărei încăperi. Indiferent dacă alegi să tapetezi doar un perete sau toată camera, tapetul va revigora imagina tuturor lucrurilor din acea încăpere, transformând totul.

Un alt element de decor, deosebit de important este parchetul. Acum îmi doresc  parchet laminat în toată casa. Uşor de întreţinut, cu aspect elegant, parchetul laminat aduce în căminele noastre, frumuseţea lemnului natural.

parchet

Cel pe care îl am acum este foarte închis la culoare, l-am luat singură într-un impuls, crezând că va contrasta frumos cu pereţii deschişi la culoare. Pe hol il tin acoperit cu o traversă, altfel cel mic transformă holul lung, în pista de alergare. În magazinele Diego specialiştii te consiliază în toate alegerile, pentru că tu să fii pe deplin mulţumit de proiectul tău de amenajare. Deja am fost vrăjită de parchetul Woodstep Dynamic de 8 mm, rezistent la uzură, ideal pentru trafic rezidenţial intens. Va fi perfect pentru piciorusele care alearga toată ziua prin casă.

diego parchet laminat

Specialiştii Diego m-au invitat la o cafea şi mi-au povestit despre toate criteriile pe care trebuie să le iei în seamă atunci când alegi parchetul.

De altfel în toate magazinele Diego vei beneficia de servicii personalizate.

diego servicii

Fie îţi cumperi un covor nou, fie schimbi perdelele, galeriile sau adaugi câteva obiecte de decor, Diego este alături de tine cu sfaturi personalizate şi cele mai frumoase, durabile şi de calitate finisaje. Alături de Diego orice proiect DIY ai întreprinde pentru locuinţa ta va fi un succes total.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

covor Diego

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 14. Fii propriul tău specialist în finisare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*