Despre credit real si virtual

Share the joy

Fără îndoială, creativitatea şi perseverenţa sunt printre cele mai importante lucruri care te ajută să ai succes în viaţă. Apoi mai sunt visele şi încăpăţânare… şi cuvântele „vreau” si „pot”. Există multe aspecte care pot determina succesul unei persoane, iar pentru a ajunge la succes trebuie să te afirmi cumva.

În viaţă reală e mai simplu. Îţi iei un serviciu şi încerci să avansezi prin muncă şi tenacitate. Apoi după ce ai serviciu, faci un credit şi îţi îndeplineşti visul de a avea casă şi maşină. Întemeiezi o familie, poate chiar o să ai şi un animal de companie şi ceva timp pentru diverse hobby-uri.
Dar dacă ai un hobby mai altfel şi o parte din viaţa ta reală se împleteşte cu o viaţă virtuală în online? Sau poate ai un webshop, atunci nu doar că se împleteşte, ci hobby-ul şi munca se susţin reciproc. Astăzi online-ul a devenit o parte foarte importantă din viaţă noastră, de aceea imaginea pe care o proiectezi în virtual trebuie să fie impecabilă.AVBS-CREDIT1

Exact cum în viaţă reală obţii foarte uşor un credit de nevoi personale dacă eşti o persoană serioasă, fără antecedente de rău platnic, păstrând un echilibru economic perfect între venituri şi cheltuieli, tot aşa şi în online trebuie să emani seriozitate, astfel dacă cineva intră pe site-ul tău, trebuie să plece de acolo cu siguranţa că a investit foarte bine timpul său, citindu-te şi vizitându-te.

Ca blogger mă confrunt foarte des cu alegerea subiectelor. Întotdeauna optez să scriu despre ceva cu adevărat demn de atenţie, în detrimentul altor lucruri care par interesante la suprafaţă. Încerc să fiu obiectivă, să expun subiectul imparţial, detaliat şi ordonat, frumos aşezat în pagină, cu fotografii atractive. Astfel obţin creditul publicului. Deoarece una dintre cele mai bune oportunităţi pe care internetul ni le-a adus a fost interactivitate, cititorii mei imi oferă un credit rapid prin comentarii, iar eu îmi plătesc la timp dobânzile … răspunzându-le. Oricum, atunci când cititorii văd că părerea lor contează, le este mult mai uşor se întoarcă la mine în vizită, să pună preţ şi pe opinia mea.

Că şi în viaţă reală , în online mi-am găsit modele de urmat. Alți bloggeri cu mai multă experienţă şi notorietate. Încet, încet voi paşi în urma lor, participând la diverse competiţii special create pentru noi.Competiţii care mă fac să îmi cizelez modul în care scriu şi mă ajută să învăţ să fiu pe placul cititorilor.

Aşa cum în viaţa reală îţi stabileşti obiective, tot aşa şi pe blog trebuie să îţi planifici paşii pentru a-ţi atinge ţelurile. Investeşte în tine, în mintea ta , şlefuieşte-ţi condeiul şi totul se va întoarce la tine cu dobândă. Aşa cum un broker bancar se ocupă cu finanţarea ta , dacă ai o reputaţie bună la fel şi în mediul online vei primi mai mult decât ceri de la vizitatori.credit

AVBS Credit te poate ajuta în vederea obținerii unui credit pentru nevoi personale, credit ipotecar, credit Prima Casă, credit IMM, card de credit sau a unei refinanțări.

Seriozitatea, perseverenţa, simplitatea, implicarea, te pot ajuta să devii un blogger de succes, oferindu-ţi credit online.

 

parteneri-1

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 16. Cum câștigi credit în mediul online?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*