Cu Provident imi croiesc un viitor mai bun

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Acum câțiva ani a luat naștere DarkPassion. Numele blogului era compus din passion  care venea de la cea mai înfocată pasiune a mea, încă de când eram adolescentă … croitoria și dark … nu o să vă vină să credeți dar, făceam acest lucru noaptea. Măsuram, croiam, însăilam, iar ziua coseam la mașină, pentru că aceasta era veche și scotea un zgomot infernal.

Primele articole de pe blog sunt din categoria DIY, iar croitoria pe care o practicam era de fapt reciclarea de materiale. Si astăzi mai fac acest lucru și sincer e un proiect la care visez și sper ca îl voi realiza în viitor.

provident DSC061101 DSC00650-682x1024

Cred cu tărie că stă în puterea noastră sa transformăm totul, în ceva mai bun și mai frumos salvând astfel resursele pentru viitorul copiilor noștri.

Așadar pasiunea mea croitoria, ar putea deveni un job la care visez dintotdeauna. Să nu credeți că e oricum, cumva totul a fost predestinat, numele meu de familie devenind în urma căsătoriei, chiar denumirea meseriei cu „acul și cu foarfece” … adică Croitor… fără „u”. 😀

Ei.. și aici e o întreagă istorie, de cele mai multe ori amuzantă, când câte un funcționar de pe la un ghișeu mă întreabă cum mă cheamă și ce lucrez. Mă pufnește rasul când zic că mă numesc Croitor și sunt … croitor. Vă imaginați situația nu?

Si pentru ca îmi place foarte mult sa creez din diverse materiale, altfel de… lucruri, as pune pe roate propriul meu atelier de croitorie „Unique Design„. Din care nu ar ieși doua lucruri identice, pentru ca ar fi imposibil ca doi clienți diferiți să aducă aceleași materiale și să ceară fix… același produs final.

1039696_612841675401636_727722143_oDSC07689

Pentru atelierul meu nu as avea nevoie decât de o mașină de cusut profesionala, un fier de călcat care sa îndrepte orice cuta și un spațiu foarte mic. Cam 10000 de lei. Nu e mult dar, nici puțin. Este exact primul pas spre un viitor asa cum îl visez, sau pentru tine dragă cititorule poate fi acel imbold pentru ca să pășești și tu cu încredere spre împlinirea unui vis, pentru a da viata unei pasiuni ascunse.

In acest moment contextul economic este oportun pentru dezvoltarea unei afaceri, iar investiția în propriul business este considerată printre cele mai avantajoase din economie. Un business mic, care sa schimbe cu adevărat ceva, un job pentru tine și familie care sa aducă profit și sa  asigure un trai mai bun.

Marea întrebare ar fi : Cine îmi da mie 10000 de lei?

Sa știți ca am cautat și am și găsit. Sub sloganul “Când este important pentru tine”, Provident mi-a arătat ca are 10.000 de motive sa creadă în mine și să mă ajute să îmi croiesc viata. Mi-a aratat ca orice împrumut are povestea lui, iar dincolo de acea poveste este pasiunea și visul unei persoane normale, ca mine și ca tine. Vis în care Provident are încredere, pentru ca știe ca este important pentru mine.

Cu 10.000 de lei voi putea pune bazele unui atelier de croitorie, cumpărând tot ce îmi trebuie, făcând putina publicitate și chiar îmi voi lua și o firma luminoasa.

Întâi mi-as cauta spațiul, mic, cochet și luminos. Cu ieșire la strada și o fereastra mare din lemn. L-as decora singura si apoi as cauta cele mai bune oferte pentru instrumentele de lucru. Pentru orice întrebare sau nelămurire , tot la Provident as putea găsi sfaturi.

Astfel cu un buget redus as face un pas mare spre viitorul meu. Cu puțină chibzuință, un strop de entuziasm și ceva creativitate pasiunea mea ar putea deveni propriul meu bussines. Un job de vis, in care pasiunea mea ar prinde viata.

Atunci când pui pasiune în ceva care este important pentru tine, Provident iți pune la dispoziție o pagină cu idei utile și sfaturi practice, adunate de la specialiști cu experiență, care iți pot fi de folos în primii pași spre a deveni propriul tău antreprenor.

Când este importanta pentru tine pasiunea ta? Mergi la Provident, caci el are încredere în tine și iți va oferi tot sprijinul!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*