Ce nu ma doboara, ma face mai puternic

pixabay
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

„Ce nu ma doboară, mă face mai puternic!”

Fraza ii aparține lui Friedrich Nietzsche, unul dintre cei mai importanți filosofi ai tuturor timpurilor și se mulează perfect pe provocarea celor de la STALINSKAYA Vodka care, acum la ceas aniversar ne îndeamnă să povestim cum am devenit mai puternici, cum am evoluat și câtă forță avem în sentimente, în gândire, în felul nostru de a fi. Cât de puternică este persoana în care ne-am transformat de-a lungul anilor.

STALINSKAYA  este Vodka preparată conform unei rețete tradiționale rusești, fiind recunoscută pentru tăria gustului, pentru calitatea excepțională a materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite.

Aceste caracteristici, precum si preferințele consumatorului au plasat Vodka STALINSKAYA pe cele mai înalte poziții în topul băuturilor cele mai apreciate, menținându-se încă din 2001, ca lider de piață. De asemenea, calitatea indiscutabilă a fost recunoscută și premiată din 2009 până în prezent cu peste 50 de distincții și recunoașteri internaționale.

putere

„Esența cea mai intimă a existenței este voința de putere.”

Tot Nietzsche o spune, iar STALINSKAYA Vodka care este prezentă în România de 20 de ani, îi provoacă pe cei care care au curajul să rişte pentru a transforma orice încercare într-o victorie şi sub sloganul „Pentru cei puternici”, este alături de toţi cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter și ii provoacă să descopere esența care le dă putere.

„Cunoașterea înseamnă putere”

Ralph Waldo Emerson

Am fost un copil timid, cu greu reuşeam să recit o poezie sau să nu mă fâstâcesc la lecţii. Mă înroşeam până în vârful urechilor şi întotdeauna am avut de pierdut din cauza timidităţii excesive.

Nu aveam curaj, să îmi fac prieteni sau să reuşesc să am ceea ce îmi doream, pentru că nu aveam curaj să cer. Apoi am descoperit cărţile, iar între coperţile lor, scufundată în lumea unde imaginaţia nu are limite, deveneam cea mai puternică fiinţă de pe planetă.

Am crescut învăţând din filosofia altora, am devenit încăpăţânată şi ambiţioasă. Apoi am avut o revelaţie: „Cunoaşterea înseamnă putere”, iar perseverenţa şi ambiţia îţi pot da forţe nebănuite.

Tot ceea ce se întâmplă cu noi, fie negativ sau pozitiv, este asimilat şi transformat în experienţă noastră de viaţă, apoi adăugat la personalitatea noastră, ne formează ca persoană. Fiecare întâmplare, succes sau eşec contribuie la dezvoltarea noastră personală. Fiecare eveniment de viaţă pe care îl depăşeşti cu succes, te face mai puternic.

Fiecare sentiment este unic şi fiecare experienţă este unică, te poate doborâ tristeţea sau durerea dar, şi fericirea şi bucuria deopotrivă. Am învăţat că devii puternic când înveţi să te stăpâneşti, când ajungi să îţi cunoşti limitele, apoi cu ambiţie şi tenacitate să te lupţi cu tine însuţi şi să te autodepăşeşti.

 

pixabay

sursa pixabay

Cred ca evoluția mea se datorează autocunoașteri, nu zic ca sunt o persoană puternică dar, am învățat să mă stăpânesc, să îmi înving timiditatea, să nu mai roșesc când încerc să îmi exprim dorințele.

Lucrurile care se întâmplă în viaţa noastră vin să ne învețe într-un fel sau altul să ne cunoaștem adevărata valoare, să știm ceea ce ce suntem, ce vrem și cum luptăm, indiferent de ce s-ar putea întâmpla. Viața continuă și lăsând în trecut experienţa, fără a o uita desigur, învățăm și evoluăm, devenim mai puternici.

„Pentru cei puternici”

Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYAVodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

 

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Ce nu ma doboara, ma face mai puternic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*