Ce își doresc bărbații – Câteva lucruri pe care și le doresc dar nu au curaj să ceară

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce isi doresc barbatii

Dar nu au curaj să ceară…

Îl privesc cu ochii mijiţi, încă doarme, cu părul ciufulit şi barba iţită peste noapte.

Camera e plină de parfumul lui masculin, zâmbesc în sinea mea… uf, cum nu a vrut să recunoască cât de mult îi plăcea parfumul acela dar, am văzut zâmbetul triumfător când a deschis cadoul de Crăciun.

Şi-l dorea, poate că îl cumpăra atunci când l-am probat în magazinul acela dar, nu a avut curajul… Habar nu am de ce, poate pentru că era cu mine, iar eu am râs de atâtea ori de sensibilitatea lui…

Mă foiesc curioasă şi braţele lui puternice mă trag mai aproape. Îşi freacă barba de creştetul meu şi mormăie adormit. Îl împing încetişor şi cu vârful degetelor apuc tableta să dau check in -ul de dimineaţă. Urmăresc plictisită câteva știri prăfuite, mă uit la un videoclip cu un bebe distrat şi admir câteva fotografii cu maşini luxoase.

Hmmm, cât de mult le plac bărbaţilor bolizii lucioşi şi furioşi. Glisez imaginile pe ecran, o maşină roşie… una argintie, alta roşie, o mulinetă, altă maşină … o brăţară din piele, un ceas… Mă afund în contemplarea fotografiilor ale lucrurilor pe care şi le doreşte orice bărbat, nu doar al meu.

Îl privesc înduioşată, chiar dacă nu stă cu mine pe canapea, strângând o pernă în braţe şi privind filme romantice, trăieşte cu aceleaşi patos şi emoţie, fiecare meci şi soarbe cu sete berea rece aşa cum soarbe sărutările de pe buzele mele, chiar dacă nu colindă cu răbdare alături de mine, toate magazinele de la etajul 1 din Mall, studiază atent magazinele online.

Acum îşi doreşte un ceas. Ştiu, îl văd când se uită gânditor în fereastra magazinului unde îmi place mie atât de mult colierul acela. Pare că îl admiră şi el dar, cu coada ochiului se uită la ceas. Nu are răbdare să o asculte pe vânzătoare cum îi citeşte de pe instrucţiuni, de fapt nu îi place aglomeraţia, zumzetul şi forfota din magazin. Vrea să îşi aleagă lucrurile pe îndelete, fără poveşti şi sfaturi.

Uneori bărbaţii ştiu exact ce vor… dar nu au curajul să o spună

Astăzi o să îi fac cel mai frumos cadou, o să îi dau link-ul singurului magazin online de ceasuri şi accesorii dedicat bărbaţilor, îi las cardul şi plec în parc cu cel mic. Astăzi îl las să îşi aleagă singur cadoul pentru aniversarea noastră.

Aici va găsi toată informaţia pe care vânzătoarea de la magazinul meu de bijuterii nu o cunoaşte, peste 9000 de modele de ceasuri originale, speciale sau de colecţie, braduri exclusiviste şi chiar ceasuri pentru mine… că doar e aniversarea noastră nu?

Pe WatchShop.ro fiecare ceas are o fişă cu informaţii complete şi relevante. Fiecare accesoriu este descris într-un mod tipic masculin, exact şi la obiect, iar dacă vrea ceva mai mult, o echipă de specialişti îi stă la dispoziţie.

WatchShop.ro nu e un magazin ca oricare altul, e exact ce îşi doresc bărbaţii atunci când vor să îşi cumpere un ceas.

Ce isi doresc barbatii ?

Cam tot ce ne dorim şi noi femeile, doar că simplificat de câteva ori, mai puţină culoare şi fără sclipici… dar mai tarziu, când picioruşele celui mic se vor auzi lipăind pe parchet, în timp ce se strecoară spre patul nostru se va preface că doarme, iar când piciul se va arunca deasupra noastră, strigând că e cireaşa de pe tort, ne va îmbrăţişa şi în acel moment va dori să oprească toate cesurile din lume şi să stăm aşa, îmbrăţişaţi şi fericiţi, pentru tot restul… eternităţii.

ceasuri pentru el

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Ce își doresc bărbații – Câteva lucruri pe care și le doresc dar nu au curaj să ceară"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*