Alti pantofi, alta poveste

Share the joy

 

Pe Cenuşăreasa o ştim cu toţii. Fată la locul ei, harnică şi cuminte, terorizată de mama vitregă şi cele două surori zurlii. Norocul ei că avea o naşă cu o maşină rapidă, bună la suflet şi cu o garderobă impresionantă. Aceasta o iubea foarte mult şi încerca să o facă fericită.

Doar nu credeţi în puteri magice şi baghete cu sclipici, ca cele din poveştile Disney, nu?

Ei bine, într-o seară când cotoroanţele tocmai plecaseră la club, naşa Cenuşăresei a trecut pe la ea să o ia la plimbare. O găsi dând cu mopul, plângând că nu poate ajunge şi ea la petrecere, căci acolo se află şi băiatul pe care îl plăcea.

Privind ochii înlăcrimaţi ai fetei , naşei i se făcu milă şi urcând-o în maşină o lua acasă unde îi dădu voie să-şi aleagă din dulapurile sale hainele pentru distracţia din seara aceea.pantofi

Zis şi făcut, de cum intră, Cenuşăreasa noastră puse ochii pe o superbă rochie cu corset şi o fustă tutu, înfoiată ca petalele unui crin. Îşi aranjă rapid părul într-un coc cochet şi cu paşi vioi se îndrepa spre pantofar. Aici se opri cu ochii plin de admiraţie. Nasa ei, fan înfocat al pantofilor de calitate, din piele naturală, frumoşi şi comozi, avea toată colecţia de pantofi dama de la Carmine Shoes.

După ce îi luă pe toţi la rând, probandu-i şi oftând de fiecare dată când îi scotea, se hotăra la cei mai eleganţi şi potriviţi pentru ieşirea din club din acea seară. Căci povestea acestei Cenuşărese e una actuală, în care femeile ştiu ce vor, preţuiesc calitatea şi eleganţa, imbracandu-se cu bun gust pentru petrecerile cu ştaif.

Dragostea naşei sale pentru pantofii de calitate, aveau să facă acea seară memorabilă. Perechea de pantofi aleasă făcea parte din colecţia de pantofi stiletto Red Queen. stiletto carmineşi erau deosebiţi, stilati şi foarte frumoşi. Pielea fină, de calitate, designul modern şi culori în tendinţe , făceau din aceşti pantofi, piesă forţe a vestimentaţiei .

După ce se aranjă, naşa sa o duse la bal cu bolidul său dar, pentru a fi la timp acasă , îi comandă un taxi fix la ora 12.

De cum intră în club Cenuşăreasa noastră atrase toate privirile. Ţinută elegantă şi pantofii luxoşi au transformat-o în cea mai dorită fată de la petrecere. Toată seară a dansat, fără pic de odihnă. Pantofii erau foarte comozi şi i-au permis să onoreze toate invitaţiile la dans. Unul dintre băieţii care au invitat-o de mai multe ori la dans, era tocmai cel de care Cenuşăreasa era îndrăgostită. Băiatul din vecini care o curta de multă vreme. Şi-au aruncat ocheade toată seară, s-au ţinut de mâna că doi îndrăgostiţi şi şi-au şoptit cuvinte tandre în timpul dansului.

La 12 fix Cenuşăreasa o porneşte în goană pe scări să prindă taxiul. Pe la mijlocul treptelor unul dintre tocuri se agaţă în mochetă şi rămâne pe scări. Cu gândul la mama vitregă şi la cearta care ar urma, Cenuşăreasa nu se opreşte, alergând spre taxiul care claxona grăbit. Deschide portiera dar, când ridică piciorul încălţat, se opreşte admirând fineţea şi elegantă pantofului. Cum să lase în urmă, perechea acestui distins pantof?

Se întoarce cu paşi nesiguri, clătinându-se pe vârful piciorului desculţ, o porneşte înapoi spre scară. Aici da nas în nas cu iubitul ei. Băiatul ţinea în mâna pantoful, admirând distincţia acestuia. Zâmbind, acesta îngenunchează în faţă ei şi apucându-i glezna fină, cu degetele tremurând de emoţie îi aşează pantoful în picior, apoi petrecandu-şi braţul după talia ei o sărută cu pasiune.

– Hai, te duc eu acasă cu motocicleta. Grăbeşte-te, tocmai le- am văzut pe mama şi surorile tale pregătindu-se de plecare.

Strângându-şi braţele în jurul tânărului, cu ochii înotând în lacrimi de fericire în această poveste Cenuşăreasa a fost dusă acasă chiar de prinţul visurilor sale.

Au urmat multe seri cu ieşiri în club şi petreceri de neuitat. În cele din urmă tinerii s-au căsătorit, iar pantofi mireasaCenuşăreasa căutând un magazin pantofi Carmine Shoes, de la care şi-a achiziţionat pantofii de mireasă, a reuşit să facă pe surorile ei vitrege să facă coşuri de invidie.

În ziua nunţii a putat nişte superbi pantofi care l-au făcut pe iubitul ei să zâmbească şi să îşi amintească de acea seară în care, dacă nu erau nişte tocuri irezistibile, poate acea nuntă nu ar mai fi avut loc.

LOGO-Carmine-250x250

 

 

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 5. CarmineShoes.ro: Poveşti de iubire cu şi despre pantofi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*