Cutit de gat Benchmade Harley Davidson, review

Cutit de gat Benchmade Harley Davidson
Share the joy

Cutit de gat Benchmade Harley Davidson

Acum ceva veme va povesteam despre  magazinul online TotalMag.ro, magazinul cu cea mai diversificata oferta. Eu l-am descoperit cautand articole pentru activitati outdoor. Aici vanatorul si pescarul se vor simti in largul lor, iar aventurierii vor gasi toate obiectele de care au nevoie.

Tot atunci va vorbeam si despre cutitul utilitar Benchmade Harley Davidson. Iata ca a admiratia online pentru acest cutit s-a transformat in experienta palpabila  si sunt mantra posesoare a unui cutit utilitar de inalta performanta.

Cutit de gat Benchmade Harley Davidson, review

Cutitul utilitar Benchmade este din otel inoxidabil 440C cu concentratie mare de carbon. Soseste intr-o teaca din kydex ce poate fi agatata la gat cu un lant metalic. Acoperit cu un strat protector  anticoroziv si antireflectorizant nu se va uza si nu va rugini precum alte cutite. Intotdeauna la indemana, asezat cuminte in husa lui cu o greutate de doar 44 de grame, este cutitul perfect pentru orice tip de activitate. Ba chiar poate fi un cadou extraordinar, pentru cineva care iubeste aventura,vanatoarea, pescuitul… si chiar impletitul de ratan. Un cutit performant si rezistent care nu trebuie sa lipseasca din nici un rucsac. Acest cutit se gaseste si in varianta negru.

Cutit de gat Benchmade Harley Davidson

Specificatii tehnice:
– lungime lama: 5.1cm
– lungime totala: 13.9cm
– grosime: 4mm
– material lama: otel inoxidabil cu concentratie mare de carbon 440C
– teaca din plastic cu lant de margele
– duritate: 58-60HRC
– tip lama: drop point
– greutate: 44g

Cutit de gat Benchmade Harley Davidson

Deosebit de ascutit, se aseaza perfect in palma. Felul in care este turnat manerul cutitului , face imposibila alunecarea mainii si orice accidentare este putin probabila.

Lama scurta, robusta poate fi folosita pentru taiat orice fel de materiale : sfoara, lemn… conserve. Daca iti place aventura si rasaritul te gaseste la marginea lacului sau sub poalele padurii , acest cutit trebuie sa stea intotdeauna la indemana.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*