Rolul gadgeturilor Samgung in viata mea

Share the joy

 Rolul gadgeturilor Samgung in viata mea

Despre dragostea mea fata de Samsung v-am mai vorbit, nu imi imaginez viata fara un pic de … smart, iar la acest capitol Samsung exceleaza. Un lucru extrem de important este si suportul tehnic pus la dispozitie, aplicatiile care se upgradeaza singure  si sunt extrem de eficiente.
Samsung    Astfel ca de pe smart-ul meu vorbesc cu televizorul si masina de spalat , aceasta din urma mi s-a plans acum ceva timp ca o deranja ceva, salvand astfel vizita la un „doctor de masini de spalat ” dar, televizorul este happy si impartim prin all share cast toate zambetele si nazbatiile fiului meu, controlez din bucatarie ce vizioneaza  prichindelul pe youtube si chiar ii trimit unele… sugestii sotului, care pierde vremea la calculator.

Dar ceva imi lipseste. Pentru ca fiul meu are doar 6 ani ,am evitat achizitionarea unei tablete stiind ca voi fi tentata sa ii dau share cu el . Acum insa de cand sistemul meu desktop da rateuri si un upgrade m-ar costa cat achizitionarea unuia nou, ma gandesc tot mai serios la o tableta. Si ce alta tableta ar fi mai potrivita pentru mine daca nu un Samsung? Mai exact Samsung Galaxy Tab 4, care ar inlocui cu succes vechiul calculator pe care il folosesc pentru redactare si prelucrare texte , ar fi de mare ajutor pentru fotografii si desigur , in lungile drumuri cu masina fiul meu nu s-ar plictisi.( dar doar atat… in calatorii, in rest  my precious va fi total la dispozitia mea).
In primul rand pentru a scrie pe blog. Documentarea pentru articole ar fi mult mai la indemana fara a deschide si inchide calculatorul ori de cate ori am 10 minute libere.

Samsung

Hancom Editing Tool de pe Samsung Apps m-ar ajuta sa vizualizez documente Word, Excel si PowerPoint din mers, ba chiar si sa editez.
Group Play mi-ar permite sa fiu din nou copil si cateodata as juca diverse jocuri sau as partaja fotografiile mele cu cei dragi.
Desigur ar fi mai fi si transferul fisierelor intre dispozitive, usurat mult prin conectarea acestora cu Samsung Link. Distractia ar fi maxima seara la cina , cand as putea sa vizionez ultima trasnaie pe care cel mic a facut-o in parc si am reusit sa o surprind pe tableta, pe ecranul de 101″ al televizorului sau sa vad o fotografie facuta pe telefon acum mult timp, la dimensiunea de 7” a ecranului tabletei.

Samsung

Si cel mai cool ar fi portabilitatea. Doar 495g de muzica, filme , fotografii, texte ,browsing si multi-tasking maxim, asezate cuminti in poseta, la indemana oricand.

Samsung

Leave a comment

Your email address will not be published.


*