Cum sa ai pielea fina si curata cu ajutorul periei Silk’n Sonic Clean

Share the joy

Cum sa ai pielea fina si curata cu ajutorul periei Silk’n Sonic Clean

Te-ai intrebat vreodata ce putem face pentru o piele luminoasă, cu pori inchişi, care să radieze de sănătate?

Degeaba investim în creme şi diverse soluţii, dacă nu curăţăm tenul in profunzime. Cea mai eficientă metodă este peria cosmetică rotativă care nu doar că lasă tenul de pe făţă şi gât, curată şi catifelată dar, oferă şi un masaj uşor în timp ce îndepărtează celulele moarte, activează microcirculaţia şi deschide porii pentru o curăţare profundă a tenului. O investiţie care se amortizează imediat şi oferă rezultate extraordinare.

Silk’n Sonic Clean

Peria Silk’n Sonic Clean – pentru curăţare facială, am descoperit-o întâmplător  căutând o soluţie pentru indepărtarea părului nedorit. O altă problemă care afectează viaţa a milioane de oameni . Astfel am ajuns pe site-ul Silk’n.ro, unde după ce am ales un aparat pentru epilare definitivă,  un epilator cu lumină intens pulsată (IPL) destinat epilării definitive la salon sau acasă şi care avea o reducere de 30%, am descoperit cadoul pe care să îl cer la aniversarea mea, aceasta perie rotativă. Şi nici macar nu e scump , tot la 30% reducere. Despre epilarea definitivă şi toate avantajele aparatelor cu IPL ,pe care le puteţi folosi chiar la voi acasă, ştiţi cu toţii, in plus aparatele pentru epilare definitivă de la Silk’n au avantajul de a putea schimba cartuşul după terminarea impulsurilor. Practic la achiziţionarea unui astfel de aparat puteţi spune adio epilării clasice care irită pielea si este ineficientă.

Acum vreau să va vorbesc despre puţin peria Silk’n Sonic Clean şi despre avantajele pe care le are utilizarea unui astfel de dispozitiv.
Silk’n Sonic Clean este un aparat ce revoluţionează ritualul zilnic de curăţare a tenului, deoarece ne oferă şi alte beneficii, pe langă o demachiere perfectă:
Silk'n Sonic Clean* exfoliere facială (scrub sau peeling) – straturile de celule moarte sunt indepartate de pe suprafaţa pielii, conferind tenului un aspect proaspăt, catifelat
* masaj delicat al feţei – prin mişcarile circulare pe care le execută, aparatul de curaţare facială Silkn Sonic stimuleaza circulatia sangelui, favorizand eliminarea toxinelor din piele si îmbunătăţind rata de absorbţie a cremelor cosmetice
* reduce aspectul de pori dilataţi, datorită puterii sporite de curăţare a tenului
Silk’n Sonic Clean poate fi folosit pe frunte, obraji, nas, gât şi bărbie. Chiar şi sub apă ,în timp ce faceţi duş sau de ce nu, în timp ce priviţi emisiunea voastră preferată. Pentru că are temporizator care face aparatul să se oprească după exact 60 de secunde nu există pericolul de a irita pielea fină a feţei.
Ei ce spuneţi? Nu-i aşa că meritaţi un răsfăţ? Fuguţa pe site la Silk’n.ro ca au promoţie de 30%, aparate de calitate si consumabile potrivite pentru toate aparatele .

Be the first to comment on "Cum sa ai pielea fina si curata cu ajutorul periei Silk’n Sonic Clean"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*