Cutitul utilitar Benchmade , prieten de nadejde in drumetii

Share the joy

     V-am povestit zilele trecute despre magazinul TotalMag.ro, magazinul online cu cea mai diversificata oferta. Eu l-am descoperit cautand articole pentru activitati outdoor. Caci noi, suntem niste zburdalnici si ne place verdele crud si pur al padurilor, susurul rece al izvoarelor si sclipirea complice a stelelor ce se zaresc prin deschiderea cortului, in serile calde , petrecute la marginea lacului.
     Desigur iesirile in aer liber nu sunt doar pentru gratar si camping. Imi place sa merg la cules bureti si diverse alte „trufandale” ascunse sub frunzisul verde si des . Cred ca padurea ne ofera multe daruri pentru sanatate asa ca deja ma pregatesc sa ies la „recoltat”  muguri de brad, ce potolesc tusea si guturaiul in zilele reci …
     Cred ca nu este nimeni care nu a iesit la cules galbiori sau hribi dolofani si sa nu fi pierdut cutitasul… nu-i asa? Mie mi se intampla foarte des. Si cel mai iritant este ca intotdeauna descopeream ca l-am lasat undeva, fix cand aveam nevoie sa tai o bucata de sfoara sa leg cateva manunchiuri de zmeur sau chiar la masa cand fiecare foloseste cutitasul din dotare. De aceea de pe totalmag.ro imi face cu ochiul un  cutit care nu are cum sa se piarda.
Cutitul de gat Benchmade Harley Davidson Black
un master al cutitelor.

     Cutitul utilitar Benchmade este din otel inoxidabil 440C cu concentratie mare de carbon. Soseste intr-o teaca din kydex ce poate fi agatata la gat. De aici si satisfactia de a avea intotdeauna cutitul sub nas. Acoperit cu un strat protector negru, anticoroziv si antireflectorizant nu se va uza si nu va rugini precum alte cutite. Intotdeauna la indemana, asezat cuminte in husa lui cu o greutate de doar 44 de grame, este cutitul perfect pentru orice tip de activitate. Ba chiar poate fi un cadou extraordinar, pentru cineva care iubeste aventura,vanatoarea, pescuitul… si chiar impletitul de ratan. Un cutit performant si rezistent care nu trebuie sa lipseasca din nici un rucsac.

Specificatii tehnice:
– lungime lama: 5.1cm
– lungime totala: 13.9cm
– grosime: 4mm
– material lama: otel inoxidabil cu concentratie mare de carbon 440C
– teaca din plastic cu lant de margele
– duritate: 58-60HRC
– tip lama: drop point
– greutate: 44g

     Acest cutit se gaseste si in varianta de otel, pentu acei carora le place stralucirea rece a metalului.

Be the first to comment on "Cutitul utilitar Benchmade , prieten de nadejde in drumetii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*