3 motive sa-ti faci singura bijuterii şi un martisor hand-made

Share the joy

3 motive sa-ti faci singura bijuterii şi un martisor hand-made

Trebuie să recunosc, bijuteriile mă fascinează, mă atrag şi mă subjugă, întocmai ca un loc secret, interzis privitorilor de rând. Pasiune tulburatoare ce mă devorează ori de câte ori văd pietre semipreţioase sclipind feeric sub atingerile degetelor mele. Imi place să le simt energia, să le admir culoarea, să fiu invidioasă pe perfecţiunea lor. Pietrele m-au fermecat din totdeauna cu fineţea lor, le-am captat mesajul liniştitor , energizant, m-am hrănit cu propietăţile lor , m-au protejat şi m-au încărcat cu energie pozitivă.

Primi paşi spre lumea pietrelor semipreţioase i-am făcut timid, cu brăţări şi coliere de turmalina. Aceste bijuterii au efecte benefice asupra organismului. De aceea am hotărât ca eu trebuie să îmi fac singură propiile podoabe, să le simt şi să ma simtă, să creem simbioza perfectă. Unul dintre motivele principale în crearea bijuteriilor cu pietre semipreţioase este acela că se crează o legătură între noi şi frânturile de rocă. Se zice că dacă ştim să purtăm piatra potrivită în fiecare zi, vom fi protejati , ne vom atinge scopurile personale, vom fi mai fericiţi şi mai energici , vom profita la maxim de propietăţile curative pe care acestea ni le oferă.

Pentru crearea propiilor noastre bijuterii avem nevoie doar de câteva unelte şi multă imaginaţie.  Uneltele le putem achiziţiona de pe gemsale.ro. Pentru început un cleste, o forfecuţă rapidă, ace de inşirat margelele şi un pistol de lipit cu rezerve de silicon. Apoi nu ne rămâne decât să alegem mărgele online , tot la gemsale .ro găsiţi cea mai variată gamă şi puteţi începe să creaţi propiile accesorii. Nu vă faceţi griji dacă nu vă iese din prima bijuteria perfectă. Asta este alt motiv pentru care eu îmi creez singură podoabele. Aceeaşi bujuterie poate fi făcută şi desfăcută iar şi iar… de fiecare dată căpătând o nouă faţă care să se potrivească la noi ţinute ,la noi sentimente sau stări de spirit.

Acum este momentul să incercaţi. In curând vine luna lui marţişor. Luna cadourilor în care bijuteriile sunt în general prima alegere. De ce să cumparăm nişte chinezisme , contrafăcute, identice toate, vulgare, ieftine şi fără nici o valoare, când din propiile mâini poţi face magie, cu pietre semipreţioase autentice.

Martisor hand-made

Dar hai să facem împreună un marţişor. Am ales sa fac o mică insectă draguţă din perle şi hematit. Printre propietăţile acestei pietre aşi aminti protecţia împotriva energiilor negative, ajută la concentrarea şi menţinerea echilibrului emoţional, aduce noroc, bani, fericire, sănatate…  Avem nevoie de două boabe de perla , 30 margele hematit, sârmă modelaj pentru picioruşe si un cleşte.Toate le gasiţi pe gemsale.ro.

Pentru început modelăm corpul. Punem cele două perle pe sârmă şi cu ajutorul cleştelui facem o mică buclă care nu permite perlelor să iasă de pe fir. Apoi facem picioruşele. Eu am făcut fiecare pereche de picioare dintr-o bucată. Astfel am avut 3 bucăţi pe care le-am rulat pe cealaltă sârmă, între cele două perle. La fiecare capăt de sârmă se face câte o buclă  cu clestele pentru a bloca pietrele.  Dăm formă picioruşelor … şi gata. Totul a durat 5 minute şi am obţinut o bijuterie frumoasă, unică, pe care o vom purta cu mândrie sau o vom face cadou unei persoane dragi, având certitudinea că am oferit un dar special, care nu are preţ.

martisor

Eu am modelat un mărţişor dar, se poate transforma intr-o broşă superbă daca îi lipim cu pistolul de silicon o bază sau in bucla de la cap ataşam o verigă (zale) şi obţinem un pandativ unic.

În această perioada gasiţi pe gemsale.ro tot felul de accesorii pentru a dărui marţişoare perfecte, bijuterii hand-made, atât de căutate în ultima vreme. De la firele de mătase,ambalaje, margele, fimo pănă la marţişoare gata facute .

Accesoriile sunt cele care schimbă imaginea plicticoasă a oricărei ţinute, intr-una spectaculoasă, stilată, plină de farmec. Acesta este motivul pentru care iubesc bijuteriile hand-made.Tu căte motive ai să începi să-ţi faci bijuteriile ? Intră acum pe gemsale.ro şi sigur de molipseşti de dragoste pentru mărgele.

martisor

 

Be the first to comment on "3 motive sa-ti faci singura bijuterii şi un martisor hand-made"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*