Life in color, esti pregatit pentru cea mai tare petrecere cu vopsea ?

Share the joy


    In anul 2006, in campusul unei universitati din Florida , a fost prima petrecere cu vopsea cunoscuta sub numele de Dayglow. Toti s-au distrat atat de tare incat anul urmator culoarea a cuprins America si s-a intins pretutindeni… iar anul acesta vine pentru prima data in Romania.
       Producatorii spectacolului promit o experienta audiovizuala magnifica. Evenimentul, unic prin amploarea sa, imbina muzica, arta, dans si culoare intr-un show fabulos, la care trebuie sa iei parte ca sa il intelegi pe deplin.
       Deci pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia toata lumea este invitata la… Life in color o petrecere cu… vopsea … nuuu , nu va ganditi la nimic rau, vopseaua este biodegradabila si se curata foarte usor cu apa. Tu imbraca-te din cap pana in picioare  doar in culoarea alb…si vino sa te distrezi pe muzica buna,  mixata de cei mai tari DJ ai momentului si intoarce-te apoi sa povestesti prietenilor despre cat de „fun” a fost sa dansezi sub ploaia de culori . Peste 6000 de litri de vopsea colorata si fosforescenta se pulverizeaza peste participantii la aceste petreceri spectaculoase de la care nu lipsesc focurile de artificii si proiectii laser impresionante.
       Lasa la o parte toate grijile si vino sa fii liber, fi tu insuti si dezlantuie-te…  in culori… iti imaginezi efectul 3D pe care il au vopselele fosforescente pe  hainele albe ?  Eu abia astept.
       Nu uita pe 12 iulie turneul UNLEASH se dezlantuie pe plaja Loft din Mamaia. Ia-ti gasca si veniti cu totii la cel mai tare eveniment al anului. Nu rata sansa sa te… murdaresti… in toate culorile curcubeului. Senzatia de libertate totala, fara constrangeri , trebuie sa fie fantastica.

Pre-sale: în perioada 15 aprilie – 15 mai, biletele sunt disponibile la preţul promoțional de 80 de lei.
Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă
100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul
de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile
la prețul de 500 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro,
sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo,
librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi
achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul
Eventim din str. Polonă nr. 15.

        Articol scris pentru o campanie BlogalInitiative.

1 Comment on "Life in color, esti pregatit pentru cea mai tare petrecere cu vopsea ?"

  1. Problema e ca eu chiar nu mai pot scoate petele deculoare de pe haine,iar in unele locuri nici de pe par (blond).Deci aviz amatorilor! Imbracati-va de " scandal",sa nu ajungeti ca mine sa nu mai puteti purta vreun obiect vestimentar preferat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*